Selecteer een pagina

aanbod

Sterke teksten, die uitdrukken wat je wil vertellen, zonder taal- of spelfouten.

SEO teksten schrijven

Een tekst die hoog in Google staat, dat wil je! En ik kan je daarbij helpen. Ik schrijf teksten voor op je website, die goed passen bij wat je wil uitstralen én goed vindbaar zijn.

 

Persberichten schrijven

Heb je groot nieuws of een belangrijke aankondiging? Ik zet het voor je op papier. Met een heldere kernboodschap kun je er zeker van zijn dat jouw boodschap overkomt.

 

Blogs schrijven

Bloggen is een geweldige manier om jouw expertise te laten zien. Ook verbeteren blogs jouw online zichtbaarheid. Heb je zelf geen tijd om te bloggen? Ik help je graag.

 

Eindredactie

Van een simpele correctieronde tot uitgebreide feedback. Of het nu gaat om een nieuwsbrief, webtekst, rapportage of de teksten voor een cursus, ik kijk het voor je na.

 

Website check

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Wil je zeker weten dat er geen foutjes op staan? Laat mij een website check voor je doen.

Bloggen voor ondernemers

Wil je zelf meer content schrijven? Ik help je op weg in mijn traject ´bloggen voor ondernemers´.

Mijn werkwijze

Ik houd van een heldere opbouw van de samenwerking, zodat we allebei precies weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Hoewel iedere opdracht natuurlijk maatwerk is, ziet een samenwerking met mij er over het algemeen zo uit: 

 • Een kennismakingsgesprek
 • Opstelling van de offerte
 • Goedkeuring van de opdracht
 • Een briefing waarin ik input van je krijg
 • Het schrijven van de teksten
 • Een redactieronde, waarin we eventuele wijzigingen bespreken
 • Het eindresultaat

 

Wij zijn een goede match als…

 • Je een ZZP’er bent die al een tijdje op weg is en nu eens écht een slag wil maken met goede teksten en online zichtbaarheid.
 • Je opzoek bent naar een betrouwbare tweede lezer. Iemand die jouw teksten verbetert op het gebied van zinsopbouw, structuur en spelling.
 • Je jouw website graag grondig wil laten nakijken op foutjes, doodlopende links en SEO.
 • Je graag zelf wil leren hoe je goede webteksten en blogs schrijft voor jouw bedrijf.
 • Je houdt van een persoonlijke aanpak, maar gewend bent om online samen te werken.

Testimonials

Voordat ik met Anne werkte had ik best veel foutjes op mijn website staan, die ik zelf niet meer zag. Anne heeft voor mij alle webpagina's doorgespit op spelfouten, ze heeft grammatica verbeterd en alle functionaliteiten gecheckt. De communicatie verliep heel fijn! Echt een aanrader

Sifra Mol, Marketing Coach @ Smooth Social

Anne helpt mij regelmatig om rapportages te redigeren. Dit gaat altijd vlot en accuraat. Ze denkt mee waardoor het prettig samenwerken is!

Bor Borren, ontwerper @ Bor Borren Permacultuur

Anne is slim, flexibel, klantgericht, heeft veel ervaring, denkt actief mee, leert snel en ook nog eens heel prettig in de omgang. Ze komt haar afspraken na en communiceert helder. Dankbaar om haar in mijn team te hebben. Anne is een aanwinst!

Vera Wong, Online Business Manager @ Vera Wong Virtual Assistant

Geregeld vragen wij Anne om (SEO)-teksten te schrijven voor onze diverse platformen. Samenwerken is extra waardevol omdat Anne, naast het feit dat ze uitstekende teksten schrijft, helder communiceert en enorm flexibel is. Wat mij betreft werken we zo nog aan heel wat projecten samen. Bedankt Anne!

Floor Alblas, Marketing en PR @ Wolky

Anne is een heel fijne persoon om mee samen te werken. Niet alleen omdat haar SEO-teksten sterk zijn en direct gebruikt kunnen worden, maar ook omdat ze een onderwerp helemaal eigen kan maken. Ze werkt snel, is proactief en nooit te beroerd om even mee te denken. Ik werk heel graag samen met Anne, ze schrijft al heel wat maanden goede SEO-teksten voor de website (die inmiddels erg goed gevonden wordt)

Marion van Bennekom, Merkstrateeg @ Comfy

Klaar om jouw teksten naar een hoger niveau te tillen?